Vervolgcursus Running Therapie 19 mei van start

De huidige cursussen Running Therapie zijn over een maand ten einde en lopen (letterlijk en figuurlijk!) heel goed. Zo goed zelfs dat wij graag een vervolgcursus willen aanbieden. De cursus is ook toegankelijk voor mensen die de Running Therapie-cursus niet gedaan hebben. Voorwaarde is wel dat je ongeveer 20 minuten achter elkaar rustig kunt hardlopen.

Doelen van deze vervolgcursus zijn:

plezier en ontspanning (blijven) vinden in het lopen

conditie nog verder opbouwen

– kennismaken met creatieve vormen van lopen (zoals lopen over heuvels en verschillende spelvormen)

kennismaken met loopgroepen en -verenigingen in Delft en omgeving, zodat men het hardlopen op een passende manier kan voortzetten (in groepsverband).

We zullen daarom, naast het voortzetten van de trainingen op onze gebruikelijke manier, ook lopen in ‘avontuurlijke’ loopgebieden (zoals het Elserburgerbos) en langsgaan bij loopgroepen en -verenigingen in Delft en omgeving (zoals AV’40).

De cursus start op 19 mei en duurt 8 weken. De trainingsdagen zijn: woensdagavond om 19:00 en zaterdagochtend om 10:00 en starten vanaf AV’40 te Delft (Sportring 12). Het is mogelijk om op beide dagen te komen trainen, maar mocht u een keer in de week kunnen, kunt u ook alleen op die dag komen. De gehele cursus kost 65 euro en opgeven kan via deze site (“Aanmelden”).

Comments are closed.