Run Your Mind, een jaar later…

Ongeveer een jaar geleden begonnen wij met veel enthousiasme aan de onderneming Run Your Mind. We wilden graag mensen die niet lekker in hun vel zitten helpen om zich door het hardlopen beter te voelen. Nu, een jaar later, hebben we inderdaad een flink aantal mensen op weg geholpen. De meesten hadden van te voren niet gedacht dat ze een half uur zouden kunnen hardlopen na 3 maanden, dat je juist energie kunt krijgen van fysieke inspanning en dat hardlopen de ideale manier is om in de natuur te zijn (en zo zijn er nog meer positieve effecten).

 

In een jaar kan veel gebeuren…

Juriena had al lange tijd de wens om onderzoek te doen op het gebied van Running Therapie. Uiteindelijk bleek er bij de Universiteit van Nijmegen een onderzoeksproject te beginnen dat gaat over het effect van Running Therapie op burnout.

Per 1 oktober start deze baan in Nijmegen en wordt het voor Juriena lastig Run Your Mind in Delft voort te zetten. Met het wegvallen van Juriena, besloot Patrick dat er voor hem ook elders een uitdaging lag. Bovendien is in je eentje Run Your Mind ‘runnen’ best veel, naast een fulltime baan in het onderwijs.

 

Wij hopen dat we nog iemand anders vinden die Running Therapie in Delft wil voortzetten. Mocht er iemand zijn (of meerdere mensen zijn), die de Running Therapie activiteiten gaat voortzetten (of wanneer er Running Therapie activiteiten in Nijmegen worden opgestart…), dan zullen we dan zeker op deze site vermelden!

 

Ten slotte willen we Runnersworld Delft, Atletiekvereniging AV’40, Carmen Bartman en Roeland van Egmond in het bijzonder bedanken, omdat zij ons gesteund hebben bij het opzetten van Run Your Mind.

Comments are closed.