Nieuws

Run Your Mind, een jaar later…

10 augustus 2012

Ongeveer een jaar geleden begonnen wij met veel enthousiasme aan de onderneming Run Your Mind. We wilden graag mensen die niet lekker in hun vel zitten helpen om zich door het hardlopen beter te voelen. Nu, een jaar later, hebben we inderdaad een flink aantal mensen op weg geholpen. De meesten hadden van te voren niet gedacht dat ze een half uur zouden kunnen hardlopen na 3 maanden, dat je juist energie kunt krijgen van fysieke inspanning en dat hardlopen de ideale manier is om in de natuur te zijn (en zo zijn er nog meer positieve effecten).

 

In een jaar kan veel gebeuren…

Juriena had al lange tijd de wens om onderzoek te doen op het gebied van Running Therapie. Uiteindelijk bleek er bij de Universiteit van Nijmegen een onderzoeksproject te beginnen dat gaat over het effect van Running Therapie op burnout.

(more…)

Run Your Mind, een jaar later…

Vervolgcursus Running Therapie 19 mei van start

6 april 2012

De huidige cursussen Running Therapie zijn over een maand ten einde en lopen (letterlijk en figuurlijk!) heel goed. Zo goed zelfs dat wij graag een vervolgcursus willen aanbieden. De cursus is ook toegankelijk voor mensen die de Running Therapie-cursus niet gedaan hebben. Voorwaarde is wel dat je ongeveer 20 minuten achter elkaar rustig kunt hardlopen.

Doelen van deze vervolgcursus zijn:

plezier en ontspanning (blijven) vinden in het lopen

conditie nog verder opbouwen

– kennismaken met creatieve vormen van lopen (zoals lopen over heuvels en verschillende spelvormen)

kennismaken met loopgroepen en -verenigingen in Delft en omgeving, zodat men het hardlopen op een passende manier kan voortzetten (in groepsverband).

(more…)

Vervolgcursus Running Therapie 19 mei van start

Cursussen in volle gang

2 maart 2012

Op dit moment zijn de twee Running Therapie-cursussen in volle gang. De dagen worden langer en het weer mooier: extra motiverend om te gaan lopen! Mocht u ook interesse hebben in Running Therapie, houd dan deze site in de gaten voor actuele data en tijden van nieuwe (groeps)cursussen. Mocht u interesse hebben in individuele Running Therapie, aarzel dan niet om contact met ons op te zoeken en te overleggen voor eventuele mogelijkheden.

Cursussen in volle gang

Artikel Delft op Zondag

1 februari 2012

Run Your Mind staat in de krant (zie link onderaan dit bericht)!

Komt u ook naar onze kennismakingsochtend op 4 februari? De ochtend begint om 10:00 en vindt plaats in de kantine van AV’40 (Sportring 12 te Delft). De ochtend bestaat uit een uitleg over Running Therapie en daarna gaan we naar buiten voor een korte loopsessie (toegankelijk voor elk niveau).

 

 

 

Zie: http://www.delftopzondag.nl/athena/site/php/dekrantonline_show_10653_1.html

Artikel Delft op Zondag

18 februari & 22 februari start nieuwe cursussen

17 januari 2012

We starten in februari met twee nieuwe cursussen Running Therapie. Het is nu mogelijk om op zaterdagochtend of op woensdagavond te lopen. De cursussen starten op zaterdagochtend 18 februari om 10:00 of op woensdagavond 22 februari om 19:00. Opgeven kan via deze site of op de kennismakingsochtend op 4 februari. De cursus is gekoppeld aan wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit Leiden. Wil je meedoen met dit onderzoek, dan krijg je 50 euro korting op de cursusprijs. (more…)

18 februari & 22 februari start nieuwe cursussen