Kennismakingsochtend 4 februari

De eerste cursus Running Therapie is bijna ten einde: tijd voor een nieuwe cursus! Voor het begin van de eerste cursus hebben we gemerkt dat mensen het lastig vinden om zich voor te stellen wat Running Therapie precies is. Daarom organiseren wij op zaterdag 4 februari een kennismakingsochtend.

Deze vrijblijvende kennismakingsochtend is bedoeld voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in Running Therapie. Dit betekent dat de ochtend zowel voor mensen is die denken dat Running Therapie iets voor zichzelf of naasten zou kunnen zijn, als voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg of mensen die gewoon iets meer over Running Therapie willen weten.

We vertellen eerst kort wat Running Therapie precies is en daarna gaan we naar buiten voor een korte loopsessie. De loopsessie is toegankelijk voor elk niveau, dus neem je sportschoenen en -kleren mee! De kennismakingsochtend duurt ongeveer een uur.

De ochtend start om 10:00 en vindt plaats in de kantine van AV’40 (Sportring 12, Delft).

Op deze ochtend kunt u zich ook opgeven voor de nieuwe cursussen. Opgeven kan natuurlijk ook al eerder via deze site. De nieuwe cursussen start 18 of 22 februari, zie http://www.runyourmind.nl/nieuws/#200

Comments are closed.